СИСТЕМНЕ ПРОГРАМУВАННЯ У ПІДГОТОВЦІ ФАХІВЦІВ З ПРОГРАМНОЇ ІНЖЕНЕРІЇ - Стрюк, Андрій (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті розглянуто основні підходи до підготовки бакалаврів програмної інженерії. Виділено роль системного програмування у підготовці фахівців. Показано перспективи переходу до комбінованого навчання системного програмування бакалаврів програмної інженерії. В статье рассмотрены основные подходы к подготовке бакалавров программной инженерии. Выделена роль системного программирования в подготовке специалистов. Показаны перспективы перехода к комбинированному обучению системного программирования бакалавров программной инженерии. The article reviews the main approaches to the education of bachelors of Software Engineering. The role of system programming in education is highlighted. The prospects of blended learning of system programming of bachelors of Software Engineering are shown.