ОРГАНІЗАЦІЯ КОНТРОЛЮ ЗАСВОЄННЯ НАВИЧОК РОБОТИ З ОСВІТНІМИ ІНТЕРНЕТ-РЕСУРСАМИ У МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ ПОЧАТКОВОЇ ШКОЛИ - Шиман, Олександра (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті охарактеризована методика навчання студентів спеціальності «Початкова освіта» роботи з освітніми Інтернет-ресурсами та пропонована організація контролю сформованості знань, вмінь та навичок, направлених на використання представлених там наукових та методичних розробок в їх навчальній і майбутній професійній діяльності. В статье охарактеризована методика обучения студентов специальности «Начальное обучение» работе с образовательными Интернет-ресурсами и предложена организация контроля сформированности знаний, умений и навыков, направленных на использование представленных там научных и методических разработок в их учебной и будущей профессиональной деятельности. The article described methods of teaching students majoring in «elementary education» work with educational online resources and proposed organization of control of the knowledge, skills and abilities formation to use presented research there and methodical works in their academic and future careers.