СВОЄРІДНІСТЬ ДИТЯЧОЇ ЛІТЕРАТУРИ ХХІ СТОЛІТТЯ І СУЧАСНИЙ МОЛОДШИЙ ШКОЛЯР - Ємець, Альона (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті розглядаються окремі риси сучасної дитячої літератури, що входить у коло читання молодших школярів. Основна увага зосереджена на українській дитячій літературі. Представлено аналіз сучасної дитячої літератури, який дозволяє зосередитися на найпроблемніших питаннях. В статье рассматриваются отдельные черты современной детской литературы, которая входит в круг чтения младших школьников. Основное внимание сосредоточено на украинской детской литературе. Представлен анализ современной детской литературы, который позволяет сосредоточиться на самых проблемных вопросах. Article is devoted to the individual features of contemporary children’s literature, which enters into a circle of reading of younger pupils. The basic attention is focused on the Ukrainian children’s literature. It is presented the analysis of contemporary children’s literature, which allows you to focus on the problem issues.