СИСТЕМНИЙ ПІДХІД ЯК ТЕОРЕТИКО-МЕТОДОЛОГІЧНА ЗАСАДА СИСТЕМИ ІНТЕГРАТИВНОЇ ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ ЕКОНОМІСТІВ - Іванченко, Євгенія (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті визначено сутність феномену «система інтегративної професійної підготовки майбутніх економістів»; у межах системного підходу з’ясовано системотвірний чинник названої системи, в якості якого пропонується результат функціонування системи інтегративної професійної підготовки майбутніх економістів – формування мультиплікативної компетентності майбутніх економістів. В статье определена сущность феномена «система интегративной профессиональной подготовки будущих экономистов»; в рамках системного подхода установлен системообразующий фактор названной системы, в качестве которого предлагается результат функционирования системы интегративной профессиональной подготовки будущих экономистов – формирование мультипликативной компетентности будущего экономиста. The article presents the essence of the «system of integrativ professional preparation of future economists» phenomena; the system formative factor of the adopted system is offered within the framework of systems approach, as which the result of functioning of the system of integrativ professional preparation of future economists is set – forming future economist’s multiplicative competence.