ЗМІСТ КУРСУ НАВЧАННЯ ВИКЛАДАННЯ БІОЛОГІЇ АНГЛІЙСЬКОЮ МОВОЮ - Турчинова, Ганна (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
Дається характеристика змісту курсу підготовки майбутніх учителів до викладання біології англійською мовою. Детально характеризуються професійні навички та вміння в читанні, говорінні, аудіюванні та письмі. Детально описуються тексти, мовний та мовленнєвий матеріал, залучений до змісту курсу. Дается характеристика содержания курса подготовки будущих учителей для преподавания биологии на английском языке. Детально характеризируются профессиональные навыки и умения в чтении, говорении, аудировании и письме. Детально описываются тексты, языковой и речевой материалы, входящие в содержание курса. It is described the course content for training of teachers to teach biology in English. Professional skills in reading, speaking, listening and writing are characterised in detailes. Texts, language and speech material, involved in course content are described in details.