СИСТЕМНИЙ ПІДХІД ДО ОЦІНКИ ЯКОСТІ ЗНАНЬ У ФОРМІ КОМП’ЮТЕРНОГО ТЕСТУВАННЯ - Гладка, Людмила (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2020)
У статті розглянуто реалізацію системного підходу до організації процесу тестування для забезпечення якісного контролю знань студентів. Проведено огляд онлайн сервісів, призначених для формування банку завдань та організації тестового контролю знань. Вперше запропонована структура пакету тестових завдань для контролю знань, яка узгоджена зі шкалою ECTS. Використовуючи онлайн систему тестування «Online Test Pad», проведено апробацію запропонованої методики організації процесу тестування на прикладі організації контролю знань з дисципліни «Алгоритмізація та програмування».