РОЛЬ СИСТЕМИ ЕЛЕКТРОННОГО ТЕСТУВАННЯ У ФОРМУВАННІ ПРАЦЕОХОРОННОЇ КУЛЬТУРИ БАКАЛАВРІВ ВНЗ УКРАЇНИ - Жданова, Вікторія (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2020)
В даній статті розглядається роль, структура та специфіка системи електронного тестування з навчальної нормативної дисципліни «Охорона праці» для формування працеохоронної культури бакалаврів у вищій школі. Визначені основні переваги застосування дистанційних технологій навчання та електронного тестування у навчально-виховному процесі вищих навчальних закладів України із використанням можливостей СДН «Moodle» порівняно із традиційними методами навчання.