АНАЛІЗ ОСНОВНИХ МОДЕЛЕЙ ВИВЧЕННЯ ПРОЦЕСУ СОЦІАЛІЗАЦІЇ ОСОБИСТОСТІ - Ізотова, Анастасія (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2020)
У статті досліджено процес соціалізації дітей з сімей трудових мігрантів, детально розглянуто процес соціалізації особистості в цілому та його науково-методологічні засади. Проаналізовано різні погляди науковців на моделі вивчення процесу соціалізації дітей з дистантних сімей трудових мігрантів.