ЗНАЧЕННЯ СТУДЕНТСЬКОГО САМОВРЯДУВАННЯ У ПРОЦЕСІ ВИХОВАННЯ СОЦІАЛЬНОЇ СПРЯМОВАНОСТІ МОЛОДІ - Логвиновська, Тетяна (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2020)
Стаття присвячена вирішенню проблем виховання соціальної спрямованості молоді у студентському середовищі. Автор розкриває потенціал студентського самоврядування у формуванні соціальної позиції студента, розвитку соціальної активності, вихованні соціальної спрямованості, адаптації та пристосування до складних соціальних відносин тощо. Визначено, які саме напрями діяльності студентського самоврядування позитивно впливають на виховання соціальної спрямованості.