АНАЛІЗ МОВНОЇ ПОЛІТИКИ ЄВРОПЕЙСЬКОГО СОЮЗУ В КОНТЕКСТІ ІНШОМОВНОЇ ПІДГОТОВКИ БІЗНЕС-СТУДЕНТІВ В УМОВАХ ГЛОБАЛІЗАЦІЇ - Хоменко, Олександр (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2020)
Метою статті є аналіз викладання іноземних мов у економічних вищих закладах освіти Європейського Союзу. Зазначається, що в основу професійної іншомовної підготовки в європейських вузах покладені загальні тенденції європейської мовної політики, основні напрями діяльності ЄС в галузі іншомовної підготовки, зокрема концепція множинної ідентичності.