ФОРМУВАННЯ ГОТОВНОСТІ МАЙБУТНІХ ПСИХОЛОГІВ ДО КОНСУЛЬТАТИВНОЇ РОБОТИ У ВИЩИХ ПЕДАГОГІЧНИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДАХ - Байбекова, Неля (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2020)
У статті висвітлюються актуальні питання готовності майбутніх психологів до консультативної роботи, аналізується робота щодо підвищення рівня готовності психологів до консультативної взаємодії, досліджується питання, що стосуються розвитку креативного мислення майбутніх практичних психологів, професійного становлення практичних психологів, формування творчого потенціалу особистості майбутнього практика, формування пізнавальної активності, засвоєння спеціальних умінь та оволодіння психологічними техніками для успішного здійснення професійної майстерності.