ПРОБЛЕМИ ПІДГОТОВКИ ФАХІВЦІВ ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ ТА ШЛЯХИ ЇХ ВИРІШЕННЯ - Ткачук, Станіслав (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2020)
В статті розкривається сучасний стан та аналізуються проблемні питання професійної освіти на державному та регіональному рівні. Визначаються деякі негативні чинники, що заважають розвитку системи ПТО та трудових якостей її випускників.