ОСОБЛИВОСТІ РОБОТИ ВИКЛАДАЧІВ ВИЩИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ З ОБДАРОВАНИМИ СТУДЕНТАМИ - Кайкова, Марина (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2020)
У статті розглядається проблема особливостей роботи викладачів вищих навчальних закладів з обдарованими студентами. Автор досліджує сутність поняття «обдарованість» з психологічного та педагогічного поглядів у вітчизняній та зарубіжній літературі. Важливе місце відводиться розкриттю особистісних якостей викладача, який працює з обдарованою молоддю.