СИСТЕМА ВПРАВ З ПРОЕКТНОЇ МЕТОДИКИ НАВЧАННЯ СТУДЕНТІВ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ ДЛЯ ПРОФЕСІЙНОГО СПІЛКУВАННЯ - Кузякіна, Марина (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2020)
Розглянуто проблему використання проектної методики як пріоритетного напряму розвитку освітніх інновацій в професійній підготовці студентів економічних спеціальностей. Наведена система вправ допомагає майбутнім спеціалістам розвивати необхідні компетентності у всіх видах мовленнєвої діяльності, збільшує інтерес до навчання, робить навчальний процес більш ефективним, самостійним та індивідуалізованим.