ГОТОВНІСТЬ МАЙБУТНЬОГО СОЦІАЛЬНОГО ПРАЦІВНИКА ДО ПРОФЕСІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ЯК ЗАПОРУКА ЇЇ ЕФЕКТИВНОСТІ - Савіцька, Вікторія (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2020)
У статті подано результати аналізу психолого-педагогічної літератури з проблеми формування готовності до професійної діяльності майбутніх соціальних працівників. Проаналізовано різні підходи науковців щодо визначення поняття «готовності». Обґрунтовано доцільність формування високого рівня готовності майбутнього соціального працівника до професійної діяльності в контексті професійної підготовки. Розглянуто різні трактування готовності до діяльності.