СПЕЦКУРС «ЧУВАШСКОЕ ДЕКОРАТИВНО-ПРИКЛАДНОЕ ИСКУССТВО В СИСТЕМЕ ПОДГОТОВКИ УЧИТЕЛЯ НАЧАЛНЫХ КЛАССОВ К ЭСТЕТИЧЕСКОМУ ВОСПИТАНИЮ ШКОЛЬНИКОВ» В ПРОЦЕССЕ ПОДГОТОВКИ ПЕДАГОГИЧЕСКИХ КАДРОВ - Соколова, Светлана (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2020)
У статті розкриті основні рівні і завдання змісту блоку теоретичної підготовки вчителів початкових класів до естетичного виховання школярів на основі чуваського народного декоративно-прикладного мистецтва, а також центральна фігура, системоутворююче початок процесу навчання і виховання – організатор пізнавальної діяльності і всебічного становлення особистості.