МОБІЛЬНИЙ ТЕЛЕФОН ЯК СКЛАДНИК ЦИФРОВОЇ ТЕХНОЛОГІЇ НАВЧАННЯ ІНОЗЕМНОЇ МОВИ - Бойко, Яків (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2020)
У статті на основі аналізу зарубіжних наукових джерел та практичної діяльності педагогів розкриваються теоретико-методичні засади вивчення іноземної мови за допомогою мобільних телефонів як складових цифрових засобів навчання. Стверджується, що серед усіх сучасних цифрових технологій мобільні телефони виступають одним з найбільш ефективних засобів комунікації. Вивчення іноземної мови підтримується використанням мобільних телефонів за допомогою таких технологій: СМС-повідомлення, доступ до Інтернету, камера, аудіо / відеозапис та відео-повідомлення (MMS).