ФОРМУВАННЯ СОЦІАЛЬНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ МАЙБУТНІХ СОЦІАЛЬНИХ ПРАЦІВНИКІВ ЗАСОБАМИ ІНФОРМАЦІЙНО-КОМУНІКАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ - Сидорук, Ірина (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2020)
У статті порушено проблему формування соціальної компетентності майбутніх соціальних працівників. Визначено передумови використання ІКТ студентами, основні уміння, компетенції соціального працівника у процесі застосування ІКТ як засобу формування та розвитку власної соціальної компетентності. Розкривається потенціал онлайн платформ дистанційного навчання та масових відкритих онлайн курсів; соціальних мереж; інтерактивних мережевих форм організації навчальної роботи тощо як засобу формування та розвитку соціальної компетентності майбутніх соціальних працівників.