ДІЯЛЬНІСТЬ ЗАКЛАДУ ВИЩОЇ ОСВІТИ В УМОВАХ КАРАНТИННИХ ОБМЕЖЕНЬ (НА ПРИКЛАДІ УМАНСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО ПЕДАГОГІЧНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ІМЕНІ ПАВЛА ТИЧИНИ) - Ревнюк, Наталія (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2022)
У статті представлено особливості організації освітнього процесу та життєдіяльності Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини в умовах пандемії коронавірусної хвороби COVID-19. Охарактеризовано удосконалення системи надання освітніх послуг в умовах дистанційного і змішаного навчання для підвищення рівня задоволеності учасників освітнього процесу його організацією та якістю. Визначено форми, методи її реалізації та взаємодії всіх суб’єктів освітнього процесу. Наведено приклади організації дистанційного навчання, мистецьких та спортивних заходів. Розкрито особливості проведення роз’яснювальної роботи, вакцинації співробітників та студентів. Ключові слова: карантин; пандемія; університет; освітній процес; якість; дистанційне навчання; самоорганізація; вакцинація.