ІНФОРМАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ЯК ЗАСОБИ ІНТЕНСИФІКАЦІЇ ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ У ЗАКЛАДАХ ВИЩОЇ ОСВІТИ - Гвоздецька, Юлія (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2025)
У статті висвітлені сучасні засоби інформаційних технологій (ІТ), які сприяють інтенсифікації професійної підготовки майбутніх фахівців в умовах сучасної освіти. Обґрунтовано важливу роль засобів інформаційних технологій в інтенсифікації сучасного педагогічного процесу закладу вищої освіти. Розглянуто особливості деяких засобів ІТ, що застосовуються як засоби інтенсифікації професійної підготовки майбутніх фахівців у закладах вищої освіти: електронна пошта, соціальні сервіси, технологія World Wide Web, електронні бібліотеки, освітні портали.