ОСОБЛИВОСТІ ФОРМУВАННЯ ПРОФЕСІЙНО-МОВНОГО СТИЛЮ СПІЛКУВАННЯ МАЙБУТНЬОГО ВЧИТЕЛЯ ПОЧАТКОВОЇ ШКОЛИ - Грітченко, Т. (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
Стаття присвячена висвітленню педагогічних умов формування професійно-мовного стилю спілкування майбутнього вчителя початкової школи в сучасних умовах розвитку гуманітарної освіти в Україні The article is devoted to enlightening of pedagogical conditions of professional-speech style’s formation of dialogue of the future elementary school’s teacher in modern conditions of arts education development in Ukraine