ДИНАМІКА ФОРМУВАННЯ ГОТОВНОСТІ МАЙБУТНЬОГО ВЧИТЕЛЯ-СЛОВЕСНИКА ДО ЕКСПЕДИЦІЙНОЇ НАРОДОЗНАВЧОЇ РОБОТИ З УЧНЯМИ ЗАГАЛЬНООСВІТНЬОЇ ШКОЛИ - Денисенко, В. (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті простежується процес формування готовності студентів до експедиційної народознавчої роботи. Високі показники проведеного експерименту засвідчують підвищення рівня готовності майбутніх учителів-словесників до здійснення експедиційної роботи з учнями загальноосвітньої школи. The article is devoted to the process of forming of students preparedness for expeditionary work. High exponents carrying out experiment witness improve the level of future teachers-philologists preparedness for carrying out expeditionary work with pupils of general school.