ЗМІСТ ТА СТРУКТУРА ПРОГРАМИ « МЕТОДИКА НАВЧАННЯ ІНОЗЕМНОЇ МОВИ ДІТЕЙ ДОШКІЛЬНОГО ВІКУ» - Шкваріна, Т. (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У цій статті автор обґрунтовує підходи щодо укладання програми професійно-методичної підготовки майбутніх вчителів дошкільного навчання іноземної мови. In this article the author grounds the approaches to the making up a special syllabus of professional and methodical instruction of future preschool foreign language teachers.