ПІДСИЛЕННЯ ЯКОСТІ ПІДГОТОВКИ ВИПУСКНИКІВ-ЕКОНОМІСТІВ - Іванченко, Є. (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті розглянуто питання якості вищої освіти в контексті системи інтегративної професійної підготовки майбутніх економістів. Обґрунтована умова щодо підсилення оцінки якості підготовки випускників-економістів у відповідності з умовами ринку праці та суспільним цінностям шляхом залучення роботодавців та представників громадськості як споживачів «продукту», виробленого в системи інтегративної професійної підготовки, як педагогічної умови формування компетентності економіста у названій системі. The article presents the question of quality of higher education in the context of the system of integrativ professional preparation of future economists. The condition of estimation’s strengthening of preparation’s quality of graduating students economists in accordance with the terms of labour-market and public values by bringing in of employers and representatives of public as users of «product», maid in the system of integrativ professional preparation of future economists is grounded as pedagogical condition economist’s competence forming in the adopted system.