ДІЯЛЬНІСНИЙ ПІДХІД У ПРОЦЕСІ ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ КОМПЕТЕНТНИХ ФАХІВЦІВ З КНИЖКОВОГО ДИЗАЙНУ У ВНЗ - Мала, Т. (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
Стаття присвячена проблемі діяльнісного підходу у процесі професійної підготовки компетентних фахівців з книжкового дизайну у ВНЗ. The article is devoted the problem of activity approach in the process of professional preparation of competent specialists on a book design in higher educational establishments.