ДЕКОРАТИВНО-ПРИКЛАДНЕ МИСТЕЦТВО І ЙОГО НАВЧАЛЬНО- ВИХОВНИЙ ПОТЕНЦІАЛ - Ошурко, С. (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
статті розкрито вплив декоративно-прикладного мистецтва на виховання підлітків. Охарактеризовано його класифікацію та функції. Розкрито педагогічні умови, які доцільно враховувати під час трудового навчання школярів засобами декоративно-прикладного мистецтва. Influence of the decoratively applied art on education of teenagers are exposed in the article. His classification and functions is described. Pedagogical terms which it is expedient to take into account during the labour studies of schoolboys by facilities of the decoratively applied art are exposed.