ВИКОРИСТАННЯ СИСТЕМИ КОМУНІКАТИВНИХ ВПРАВ ТА РОЛЬОВИХ ІГОР НА ЗАНЯТЯХ З ІНОЗЕМНОЇ МОВИ - Іващенко, Оксана (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
Стаття присвячена проблемі активізації навчально-пізнавальної діяльності курсантів вищих навчальних закладів МНС України засобами іноземної мови. Основна увага приділяється організації занять з використанням системи комунікативних вправ та рольових ігор. Статья посвящена проблеме активизации учебно-познавательной деятельности курсантов высших учебных заведений МЧС Украины средствами иностранного языка. Основное внимание уделяется организации занятий с использованием системы коммуникативных упражнений и ролевых игр. The article is devoted to the problem of activization of cadets’ educational and cognitive activity at the English lessons in higher educational establishments of the Ministry of Emergencies of Ukraine. The main attention is paid to the system of communicative exercises and role-plays at the English lessons.