ОСОБЛИВОСТІ ЕСТЕТИЧНОГО ВИХОВАННЯ ДОШКІЛЬНИКІВ ЗАСОБАМИ МУЗИКИ - Інспекторова, Тетяна (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті проаналізовано особливості естетичного виховання дітей дошкільного віку та визначено музику одним з основних засобів естетичного виховання, що вводить дітей у світ музичного мистецтва. В статье проанализированы особенности эстетического воспитания детей дошкольного возраста и определенно музыку одним из основных средств эстетического воспитания. In the article are analysed the feature of aesthetic education of children of preschool age and certainly music one of the fixed assets of aesthetic education.