СУТНІСТЬ ПОНЯТТЯ «ТВОРЧІСТЬ», «ТВОРЧА САМОРЕАЛІЗАЦІЯ» - Ненько, Юлiя (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статтi в різних ракурсах, проаналізувавши цілий ряд філософської та психолого-педагогічної літератури, розглядається сутність творчості та творчої самореалізації. Вивчається проблема творчої особистості, проблема визначення творчої особистості. В данной статье в разных ракурсах, проанализировав целый ряд философской, психолого-педагогической литературы, рассматривается сущность творчества и творческой самореализации. Изучается проблема творческой личности, проблема определения творческой личности. Having worked over a wide range of philosophical, psychological and pedagogical literature, the author analyzes the essence of creativity and creative self-realization. The article shows the problem of creative personality? The problem of definition of creative personality.