СИНТАКСИЧНІ ЗАСОБИ ЗВ’ЯЗКУ ЧАСТИН КОМПОНЕНТІВ У КОНСТРУКЦІЯХ З НЕОДНОРІДНОЮ СУПІДРЯДНІСТЮ (на матеріалі творів М. Стельмаха) - Товстенко, Любов (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті представлено комплексне дослідження складних конструкцій з неоднорідною супідрядністю, вивчення семантикосинтаксичної і функціонально-стилістичної структур у їхньому взаємозв’язку. В статье представлено комплекское исследование сложных конструкций с неоднородной подчиненностью, изучение семантикосинтаксической и фукционально-стилистической структур в их взаимосвязи. The article presents a complex investigation of complex constructions with unhomogeneous collateral subordination, studying semantic-syntactic and functional-stylistic structures in their connection.