СТАН СУЧАСНИХ ОСВІТНІХ Й ІНФОРМАЦІЙНИХ ПРОЦЕСІВ - Жукова, Олена (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті надається аналіз стану сучасних освітніх та інформаційних процесів в Україні, також висвітлені загальнометодологічні основи вирішення освітніх і педагогічних питань професійної підготовці фахівців у ВНЗ. В статье дается анализ состояния современных образовательных и информационных процессов в Украине, также освящены общеметодологические основы решения образовательных и педагогических вопросов профессиональной подготовки специалистов в ВУЗе. The article provides the analysis of modern educational and informational processes in Ukraine, it also states methodological basis of pedagogical solution of the questions, which are applied to the future specialists training at Higher Educational Establishment.