МІСЦЕ КРЕСЛЕННЯ В СИСТЕМІ СУЧАСНОЇ ОСВІТИ - Гедзик, Андрій (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті представлено аналіз підходів до вивчення креслення у професійній підготовці майбутніх фахівців на різних етапах розвитку суспільства та можливі шляхи оптимізації системи графічної підготовки відповідно до вимог сучасного виробництва. В статье представлен анализ подходов к изучению черчения в профессиональной подготовке будущих специалистов на разных этапах развития общества и возможные пути оптимизации системы графической подготовки в соответствии с требованиями современного производства. In the article the analysis of approaches is presented to tеaching draft in professional preparation of future specialists on the different stages of development of society and ways of optimizations of the system of graphic preparation are possible in accordance with the requirements of modern production.