АКТУАЛЬНІ НАПРЯМИ РОЗВИТКУ І ВИКОРИСТАННЯ СКМ У ПРОФЕСІЙНІЙ ПІДГОТОВЦІ БАКАЛАВРІВ ІНФОРМАТИКИ - Когут, Уляна (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті проаналізовано терміни «системи комп’ютерної математики» та «комп’ютерні математичні системи», наведено способи класифікації відповідних програмних продуктів та вимоги до них для використання в освітньому процесі, досліджено застосування СКМ як інноваційної педагогічної технології. В статье проанализированы термины «системы компьютерной математики» и «компьютерные математические системы», наведены способы классификации соответствующих программных продуктов и требования к ним для использования в образовательном процессе, исследовано использование СКМ как инновационной педагогической технологии. The terms of the «system of computer mathematics» and the «computer mathematic systems» are analysed. The principles of classification of proper software products and requirement to them are pointed to use in the education. SCM application are investigated as innovative pedagogical technology.