НАУКОВО-МЕТОДИЧНІ ЗАСАДИ ФОРМУВАННЯ ПРОФЕСІЙНИХ НАМІРІВ СТАРШОКЛАСНИКІВ ДО ПРОФЕСІЙ СФЕРИ ІНФОРМАЦІЙНО-КОМУНІКАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ - Морін, Олег (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статі уточнено зміст поняття «професійний намір», визначено його структуру, критерії, показники та рівні сформованості, визначені педагогічні умови формування професійних намірів старшокласників до професій сфери інформаційно-комунікаційних технологій. В статье уточнено содержание понятия «профессиональное намерение», определено его структуру, критерии, показатели и урони сформированности, определены педагогические условия формирования профессиональных намерений старшеклассников к профессии сферы информационно-коммуникационных технологий. The content of concept «professional intention» is specified in the article, its structure, criteria, indeces and levels of forming is determined, pedagogical conditions of forming senior pupils’ professional intentions to professtions in the sphere of information and communication technologies.