ОСОБЛИВОСТІ НАВЧАННЯ СУЧАСНИХ ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ СТУДЕНТІВ ЮРИДИЧНИХ СПЕЦІАЛЬНОСТЕЙ - Русіна, Наталія (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті актуалізується проблема застосування сучасних інформаційних технологій у вищих навчальних закладах, зокрема у підготовці студентів юридичних спеціальностей. На основі аналізу психолого-педагогічної літератури представлено модель методичної системи навчання з курсу «Сучасні інформаційні технології» для студентів юридичних факультетів ВНЗ. В статье актуализируется проблема применения современных информационных технологий в высших учебных заведениях, в частности в подготовке студентов юридических специальностей. На основе анализа психолого-педагогической литературы представлена модель методической системы обучения из курса «Современные информационные технологии» для студентов юридических факультетов ВУЗ. The problem of implementing modern information in higher educational establishments particularly preparation students of legal professions is actualized in the article. On the base of psychological and pedagogical literature analysis it is presented the model of methodical learning system of the course «Modern information technologies» for students of legal department of higher educational establishments.