ПЕДАГОГІЧНА ВЗАЄМОДІЯ УЧАСНИКІВ НАВЧАЛЬНОГО ПРОЦЕСУ В УМОВАХ ДИСТАНЦІЙНОЇ ОСВІТИ - Гончар, Олена (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
Схарактеризовано поняття «дистанційна освіта», розкрито особливості реалізації педагогічної взаємодії учасників навчального процесу в умовах дистанційної освіти. Окреслено загальні форми реалізації педагогічної взаємодії. Значну увагу приділено визначенню ролі суб’єктів навчального процесу дистанційної форми навчання. Охарактеризовано понятие «дистанционное образование», раскрыты особенности реализации педагогического взаимодействия участников учебного процесса в условиях дистанционного образования. Очерчены общие формы реализации педагогического взаимодействия. Значительное внимание уделено определению роли субъектов учебного процесса дистанционной формы обучения. It is characterized the notion of «distance education», the peculiarities of pedagogical mutual relations between teacher participants in the learning process in terms of distance education. It is also outlined the general forms of pedagogical mutual relations implementation. Special attention is given to the role of subjects of the learning process of distance learning.