ВЕКТОРНІСТЬ РОЗГОРТАННЯ ДОМІНАНТ ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНОЇ ТЕХНОЛОГІЇ РЕАЛІЗАЦІЇ МОНІТОРИНГУ ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТІХ ВИКЛАДАЧІВ ВТНЗ - Єрмакова, Світлана (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2019)
У статті розглядається напрямок дослідно-експериментальної технології реалізації моніторингу професійної підготовки майбутніх викладачів вищих технічних навчальних закладів. Окреслено діагностичні методики дослідно-експериментальної роботи (а саме констатувального етапу експерименту); подано етапність їх запровадження у навчально-виховний процес вищого технічного навчального закладу. Зроблено попередні узагальнення щодо впровадження технології моніторингу професійної підготовки майбутніх викладачів вищих технічних навчальних закладів. В статье рассматривается направление опытно-экспериментальной технологии реализации мониторинга профессиональной подготовки будущих преподавателей высших технических учебных заведений. Очерченно диагностические методики опытно-экспериментальной работы (а именно констатирующего этапа эксперимента); подана «этапность» их внедрения в учебно-воспитательный процесс высшего технического учебного заведения. Сделаны предыдущие обобщения относительно внедрения технологии мониторинга профессиональной подготовки будущих преподавателей высших технических учебных заведений. Direction of technology of realization of monitoring of professional preparation of future teachers of higher technical educational establishments is examined in the article. Outlined diagnostic methods of work; stage of their introduction is given in an educational-educate process of higher technical educational establishment. Previous generalizations are done in relation to introduction of technology of monitoring of professional preparation of future teachers of higher technical educational establishments.