ДЕРЖАВНИЙ КОНТРОЛЬ ЗА ДІЯЛЬНІСТЮ АЛЬТЕРНАТИВНИХ ШКІЛ У КРАЇНАХ ЄВРОПЕЙСЬКОГО СОЮЗУ - Заболотна, Оксана (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2020)
Статтю присвячено висвітленню напрямів і механізмів забезпечення державного контролю за діяльністю альтернативних шкіл у країнах Європейського Союзу. Специфіку інспектування й акредитації альтернативних шкіл представлено у контексті забезпечення якості освітніх послуг.