ПРИНЦИПИ ПОБУДОВИ ІНТЕГРОВАНИХ ПРОФЕСІЙ - Анісімов, Микола (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2020)
В статті розглянуто підходи та принципи побудови інтегрованих професій. Теоретична значимість цієї роботи полягає в тому, що концептуально обґрунтовано нові підходи до процесу створення моделей професійної підготовки робітників зі складних електро- і радіотехнічних професій. Практична значимість цієї роботи полягає в тому, що розроблено й упроваджено в навчальний процес ПТНЗ прогностичні професійні моделі (навчальні плани) навчального процесу для різних професій.