СТРУКТУРНИЙ АНАЛІЗ ГОТОВНОСТІ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ З ФІЗИЧНОЇ РЕАБІЛІТАЦІЇ ДО ЗДОРОВ’ЯЗБЕРЕЖУВАЛЬНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ - Бєлікова, Наталія (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2020)
У статті представлено поняття та зміст готовності майбутніх фахівців з фізичної реабілітації до здоров’язбережувальної діяльності. Розкрито її структуру, що складається з наступних компонентів: мотиваційного, когнітивного, операційно-діяльнісного, рефлексивного та відповідні критерії. Розроблено показники та рівні (низький, середній, високий) сформованості готовності майбутніх фахівців з фізичної реабілітації до здоров’язбережувальної діяльності.