ТЕОРЕТИЧНЕ ПІДҐРУНТЯ ГОТОВНОСТІ БАКАЛАВРІВ З ТУРИЗМУ ДО ПРОФЕСІЙНОЇ ВЗАЄМОДІЇ ЗІ СПОЖИВАЧАМИ ТУРИСТИЧНИХ ПОСЛУГ - Дишко, Олеся (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2020)
У статті розглянуто систему поглядів на проблему професійної туристської освіти в сучасних умовах. Наведено авторське визначення поняття «готовність бакалаврів з туризму до професійної взаємодії зі споживачами туристичних послуг». Охарактеризовано вимоги, необхідні для досягнення високого рівня готовності бакалаврів з туризму до професійної взаємодії зі споживачами туристичних послуг.