ПРОБЛЕМА ПРОЕКТУВАННЯ ЗМІСТУ ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ СТУДЕНТІВ ІНЖЕНЕРНО-ПЕДАГОГІЧНИХ СПЕЦІАЛЬНОСТЕЙ КОМП’ЮТЕРНОГО ПРОФІЛЮ В УМОВАХ КОМПЕТЕНТНІСТНОГО ПІДХОДУ - Хоменко, Віталій (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2020)
Стаття присвячена проблемі проектування змісту професійної підготовки студентів інженерно-педагогічних спеціальностей комп’ютерного профілю в умовах компетентністного підходу. Проаналізовано зміст професійної підготовки майбутніх інженерів-педагогів комп’ютерного профілю та визначені можливі напрями його удосконалення в умовах компетентністного підходу.