ПРОЕКТНО-ТЕХНОЛОГІЧНА ДІЯЛЬНІСТЬ У ПРОФЕСІЙНІЙ ПІДГОТОВЦІ МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ ТЕХНОЛОГІЙ З ДИЗАЙНУ КОСТЮМА - Марущак, Оксана (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2020)
У статті розглянуто питання підготовки учителів технології під час їх навчання у педагогічному вищому навчальному закладі; особливості застосування проектної технології у професійній підготовці майбутніх учителів технологій з дизайну костюма. Особлива увага зосереджується на етапах проектування одягу.