МОТИВАЦІЇ НАВЧАННЯ ЯК ОСНОВНА СКЛАДОВА ОВОЛОДІННЯ ІНОЗЕМНОЮ МОВОЮ СТУДЕНТІВ НЕМОВНИХ СПЕЦІАЛЬНОСТЕЙ - Безлюдна, Віта (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2020)
У статті розглядається основна складова оволодіння іноземною мовою студентів немовних спеціальностей – мотивація навчання, аналізується феномен мотивації навчання іноземній мові з позиції виокремлення її різновидів і рівнів.