ФОРМУВАННЯ НАВИЧОК ЧИТАННЯ ІНШОМОВНОЇ ЛІТЕРАТУРИ ЗА ФАХОМ У ВИЩІЙ ШКОЛІ - Безлюдний, Роман (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2020)
У статті розглядаються основні завдання, що стоять перед студентами в процесі вивчення іншомовної літератури за фахом; види роботи з оволодіння навичками читання літератури за фахом. Автор зосереджує увагу на вправах, які створюють передумови для вироблення навиків говоріння, сприяють кращому засвоєнню граматичних структур.