РОЛЬ ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНОЇ РОБОТИ У СИСТЕМІ ПРАКТИЧНОЇ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНЬОГО ВЧИТЕЛЯ ХІМІЇ - Галушко, Сергій (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2020)
В статті розглянуто проблему практичної підготовки майбутнього вчителя хімії у вищому навчальному закладі. Охарактеризовано хімічний експеримент як основний елемент на шляху професіоналізації студента-хіміка. Описано етапи експериментальної роботи зі студентами у педагогічному ВНЗ.