ПРОБЛЕМА ФОРМУВАННЯ ЗАГАЛЬНОКУЛЬТУРНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ У СТУДЕНТІВ АГРАРНОГО КОЛЕДЖУ - Зубчевська, Світлана (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2020)
У статті розглядається проблема формування загальнокультурної компетентності у студентів аграрного коледжу через засвоєння загальнолюдських цінностей. На основі аналізу психолого-педагогічних досліджень з означеної проблеми уточнено поняття: «компетентність» та «компетенція», подано визначення «формування загальнокультурної компетентності».