ВИКОРИСТАННЯ ІНТЕРАКТИВНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ЯК ОДНА ІЗ УМОВ ФОРМУВАННЯ ГЕНДЕРНОЇ КУЛЬТУРИ СУЧАСНОЇ СТУДЕНТСЬКОЇ МОЛОДІ В ПРОЦЕСІ ВИВЧЕННЯ СОЦІАЛЬНО-ГУМАНІТАРНИХ ДИСЦИПЛІН - Калько, Ірина (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2020)
В статті висвітлена одна із умов формування гендерної культури сучасної студентської молоді в процесі вивчення соціально-гуманітарних дисциплін, якою передбачено використання інтерактивних технологій щодо організації навчальної і позанавчальної діяльності студентів вищих навчальних закладів, які будуть засновані на вдосконаленні особистісного підходу до підвищення мотивації студентської молоді для формування їх власної гендерної культури.