ПОШУК ПРОДУКТИВНОГО ВИРІШЕННЯ ПРОБЛЕМИ САМООСВІТНЬОЇ ДІЯЛЬНОСТІ МАЙБУТНІХ ОРГАНІЗАТОРІВ ДІЛОВОДСТВА - Капран, Світлана (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2020)
У статті проаналізовано проблему самоосвітньої діяльності суб’єктів учіння у педагогічній літературі та охарактеризовано найбільш прийнятні види, форми та методи самостійної роботи майбутніх організаторів діловодства у вищих навчальних закладах І–ІІ рівнів акредитації.