ВНЕДРЕНИЕ РЕЗУЛЬТАТОВ НИР В ОБРАЗОВАТЕЛЬНЫЙ ПРОЦЕСС ПЕДАГОГИЧЕСКОГО ВУЗА (НА ПРИМЕРЕ ИЗУЧЕНИЯ КАТЕГОРИИ ОЦЕНКИ) - Маслова, Наталия (Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 2020)
Стаття присвячена актуальній проблемі науково-дослідної роботи викладачів вищих учбових закладів і впровадження її результатів в учбовий процес. Увага акцентована на необхідності підпорядкування науковій діяльності, яку веде викладач, діяльності педагогічній. На конкретних прикладах описуються механізми сполучення індивідуальної науково-дослідної роботи викладача по темі «Реалізація категорії оцінки мовними засобами (на прикладі оцінної кваліфікації людини)» і учбово-дослідницькій діяльності студентів в умовах педагогічного вузу.